21 august 2010

Nero, Pjuske eller bare Gangster?


Jah... for det første heter da altså hunden vår, det siste tilskuddet i familien.  I passet hans står det riktignok Pjuske, siden hans danske familie kaldte ham det.. og jeg, jeg kaller ham da Gangster.  For han oppfører seg rett og slett som en!  Han er knapt 11 uker gammel, ikke tyngre enn en melkekartong, og gjør bare fanskap om han får lov til det!  Knøttet er av rasen papillon, og blir ikke store karen, heldigvis:) I skrivende stund prøver han å gnage hull på sofan-/albuen min.  Som om vi ikke hadde nok med to små fra før?  Neida! Familien spontan på danmarksferie, trenger ikke altid være en god kombinasjon.
Det hele startet med at vi skulle oppsøke ett glassgalleri, slik at mor skulle få med seg en liten souvernir hjem.  Da vi kom inn døra i glassgalleriet den blå elefant, kom to knøtt springende mot oss.  Begge papillon, og den miste bare ni uker gammel.  Vi falt pladask!! Kjøpte ett nydeli lite glasshus, og dro hjem for å google etter valp.

 Jammen fant vi ikke en og!  Like utenfor legoland bodde den, og dit kjørte vi.  3 timer fra Løkken der vi bodde.  Vi sto til og med opp kl 4, FIRE for å rekke dit.  For vi måtte få ham chipet, vaksinert og ordnet pass, sende søknad til mattilsynet og få den i retur.  Vi hadde heldigvis fått kontakt med en super mann hos tilsynet som hjalp oss med alt.  Egentlig tar det hele to uker, men han ordnet det på ett kvarter.  Snakk om service!
Så nå sitter vi hjemme igjen, med enda ett knøtt i huset og holde styr på.  Men jammen er han søt:D

                                            Nero tar seg en dupp, oppå vogna i legoland:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge igjen en tanke, ett spor eller en sang om vil:)