14 oktober 2010

Oppussing, oppussing, oppussing...

Når jeg ser rundt meg her i heimen, gleder jeg meg litt til alle rommene er ferdige... Vårt rom, guttene sitt rom.. også vaskerommet!  Vi har nå flyttet hele familien ned i kjellerstua på madrasser, mens soveromsmøbler står spredt i resten av huset.. På guttene sitt rom er vi godt i gang, heldigvis!  Gulvet er ferdigmalt hvitt,  å det ble så fiiint! Jeg er strålende fornøyd, og det virker som om mine søte små også syns det var litt kult:)
Iløpet av helga skal jeg male veggene der inne.  Da soverommet var vårt, hadde vi en fondvegg i fargen grafitt, mens resten hadde refleksjon på seg. Slik som resten av huset. Nå som gulvet er blitt HVITT, ser veggen skitten ut i forhold:/ så da må disse også males, hvite:)  Jeg gleder meg til å sette inn barnesenger og møbler, å få ting på stell der inne.  Hemnes speilet som vi har fra før, er i brunsort. Dette skal jeg male i en blåturkis farve, så snart jeg finner den rette! så passer det inn til resten:) Tips til farve mottas med takk!
Jeg skal også sy liftgardin av ett nydelig stoff jeg så hos min venneinne Jennifer.  Hun hadde kjøpt det på stoff og stil, det samme gjorde jeg ikke så lenge etterpå. TAKK Jennifer:D

Rommet vårt kommer jeg tilbake til... det skal bli det som nå er gutterom, å di nydelige blå veggene skal males, til en litt voksnere farve. Senga skal jeg pusse opp, slik at den står i stil med slik som vi vil ha det der. Det skal bli godt å flytte inn, etterhvert:)

Nå skal jeg og lillebror hente Lille O i barnehagen før vi drar opp til mormor:) 

Ha en suuuper torsdag:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge igjen en tanke, ett spor eller en sang om vil:)