03 desember 2010

Ut på tur?!

Vi er egentlig en familie som kommer oss ut på tur en og helst to dager hver helg.  Vi elsker å komme ut i naturen, tenne bål, grille pinnebrød å drikke kakao/kaffe.  En tur vi har gått mye har vært opp til rønningen.  Litt tungt oppover, men så venter verdens beste kanelboller og kaffe på toppen:) Nedover går det som en lek, og ungene liker denne turen kjempegodt.

Nå har vi ikke kommet oss på tur på evigheter føles det som.  Kulda har virkeli lagt seg som ett tungt teppe over leinstrand, og når graderstokken viser nærmere 20 minus, ja da går det rett og slett ikke å dra på tur med våre søte små.  Kulden har vart lenge nå syns jeg.  Ungene får ikke komme ut og leke i barnehagen heller når det er så kaldt.  Det blir mye inne-aktiviteter på store og små da.  Hva gjør du når det ikke er mulig og komme seg ut?

Ha en strålende lørdag!

1 kommentar:

  1. Våknet og ble en smule trist når eg så at gradestokken viste -2o i dag og! Når det er så kaldt er det bare å finne frem tegneblokker og maleutstyr og la lille prinsen tegne/male. Ellers går det mye disney filmer her og guttan e blitt flink til å ta frem gitar'n og synge sammen.

    Goh helg!

    SvarSlett

Her kan du legge igjen en tanke, ett spor eller en sang om vil:)