21 januar 2011

Vaskerom

Veeel... vaskerom og vaskerom.  Man kan vel ikke si at det ligner så fryktelig mye på ett vaskerom enda!?  Bortsett fra noen rør som gir ett lite hint om at her, her skal det stå en vask. Og der, hm ja, der skal det nok stå en vaskemaskin.  Jeg har gått og ventet på at dette rommet endeli skulle stå ferdig.  Men det er nok en liten vei og gå dit enda. Helgas planer er og få ferdig tak og vegger, slik at det er klart for maling. Tapet, maling og fliser har vi hatt liggende siden i sommer.  Så du kan tro jeg gleder meg til og endeli få dette på plass, å se hvordan det blir. 


Dette er siste rommet i huset som skal innredes.  Så når dette er gjort, er vi faktisk ferdig! Det er jo helt sprøtt og tenke på.  Ferdig... Hva i alle dager skal vi finne på da?! ;)


Nå skal jeg sette deig til rundstykker.  Så kommer Tone på besøk med lillepia, og skal spise frokost sammen med oss.  Lille O har maset om besøket siden han kom hjem fra barnehagen igår. Så det er ingen tvil om at han kansje er litt begeistrert for henne:)

Dere får ha en kjempefin lørdag!

2 kommentarer:

  1. Du finner alltid på noe å gjør.. :)
    Er dere ledig for kaffe i morgen da?

    SvarSlett
  2. ja det er vi:) Hos dere eller hos oss?

    SvarSlett

Her kan du legge igjen en tanke, ett spor eller en sang om vil:)