27 februar 2011

Endelig helg, ut på tur og nyte solen og varmen!

Eller så holder vi oss likegodt inne med sykt barn som har fått omgangssyken.  
Vi trodde jo på en måte at vi hadde styrt unna, hadde hatt "flaks" rett og slett med å slippe den rundansen. 
Nå nei du! 
Kan jo ikke få slippe unna en så herlig runde med oppkast,
 vasking, vasking og litt mer vasking. 
Vaskemaskinen har vel gått i ett siden fredag ettermiddag da herligheten starter, og den går enda.  Jeg har nok aldri før vært så takknemlig for tørketrommelen som er kommet i hus.Vi skulle komme oss på langtur i helga med ungene i strålende vær og en graderstokk som har krøpet ett bittelite stykke opp på pluss sia.  Været er jo så herlig om dagen, vår stemning rett og slett:)

Men slik gikk det desverre ikke.
Det eneste som er positivt, vis man skal finne noe. Så må det være at man får vasket huset grundig! Vel, ihvertfall der uhellene skjer.  Så vi har fått vasket en kvadrat her og der i helga;)
I tillegg blir jo lillegull veldig kosete, og vil sitte på fanget hele dagen. Det er jo kos <3Men i dag måtte vi ut en tur, 
for lille O holdt på og gå på veggen!  
Så da tok jeg med meg han, storesøster og en venninne av henne på bytur.  Vi parkerte slik at vi fikk gå i en halvtimes tid før vi kom til biblioteket.  
Der leide ungene bøker og film, før vi kjøpte oss boller på kafèn der. Fantastisk gode var di!
Så gikk turen over nidelva til dromedaren og barnekaffe.  
Ungene var kjempefornøyde med og få det, i tillegg til å få velge hvilken smak di ønsket selv.  
Lille O skulle såklart ha sjokolade, mens storesøster og venninna fikk med karamell.  Og det luktet karamell lang vei når vi gikk langs stien tilbake til bilen igjen. For en koselig dag vi har hatt!  Kameraet glemte jeg jo såklart hjemme.. Så da ble det bare to "sykebilder" idag.


Imorgen blir det hjemmedag på meg med lillegull.  Så da satser vi på finvær, slik at trilleturen blir riktig koselig for meg og Nero om ikke annet;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge igjen en tanke, ett spor eller en sang om vil:)